Menulis sekadar untuk meluah rasa jiwa

Hola miamor❤

Alhamdulillah, both heroes getting better. Hanafi dah cergas as usual. Hakimi….. mcm2 perangai. Xleh hilang ibu, jadi makin garang n makin baran, jadi makin macam2. Berckp pun boleh tahan. But for me, thats much more better dari dia lemah and xde moood memanjang. Thanks dear friends, colleagues and readers for all the duaas and prayers. Its not easy being a mom for the kiddos that sick n in the same time, u r maidless + u cant apply for a leave + ur husband is busy with his work too even he already off from work for two days in a row to take care of the kiddos.

Minggu yg kureng efektif, kureng produktif dan kureng proactive mungkin sbb anak2 maaih kurang sihat. Namun, apa jua tanggungjawab yg diamanahkan, setakat ini telah dijalankan dgn baik.

Kehidupan tidak sentiasa indah. Kadangkala kita berada di atas, kadang berada di bawah. Andai berada di bawah, cubalah gapai bintang di langit. Andai di atas, tetaplah memandang rumput dibumi. Setiap hari setiap saat setiap masa, kita takpernah habis belajar. Xperlu ke sekolah, kat mana2 pun kita sentiasa belajar dari kehidupan sehariharian kita. Teruskan belajar, terus kutip pengalaman utk memperbaiki diri.

Adios!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s