musim musibah atau musibah bermusim?

As salam,

Hola readers 😉

Bercerita tentang tajuk di atas, my two heroes is down with fever. hanafi, almost one week dah demam. plus malam start dedar2 badan. 5hari sekolah, pegi sehari je. ibu ckp xyah pegi, but he try to fight to be stronger. ibu so proud of you my dear darl. and the circulation now activated my hakimi with the fever while hanafi still not 100% cure.

doc says afi’s lung dah ada minor infection. still kena monitor and will go for follow up nxweek. dear readers, pls say a prayer for hanafi and hakimi. thanks a lot. for the 1st time in his life, afi demam sampai macam ni. I cant hold my motherly tears. and still stay up with enche arief to take care both of them. really hope they will recover asap!  insyaAllah..

anak teruna a.k.a imam muda a.k.a ketua kelas demam

hola 😉

memblog via phone. this is new to me! tp rasanye lepas ni boleh la memblog walau di mana saja anda berada.. cewahhh..

Minggu yg kurang memberansangkan. Hanafi is down with fever since monday noon. Badan panas on and off. Hari ni ibu gi jenguk jap dia time balik sekolah setelah dua hari mc memerap kat rumah. Dia sendiri rindu nak g skul agaknya. Alhamdulillah nampak fit utk ke sekolah agama pulak. But ibu x force pun. Tp dia nak gi jugak. Hope anak teruna ibu kuat and sihat seperti biasa.

Image